Nieuwe "buurman" kofferbakmarkt wint stageld terug

Eerste winnaar van de juli bonus actie bekend

Hij was er net een dag eerder ingetrokken, in het nieuwe appartementencomplex aan de Frans Halsstraat in Schagen, de heer Van Doesburg. En het lot wilde dat deze kersverse ”buurman” van onze kofferbakmark de gelukkige winnaar werd voor het terug krijgen van zijn online gereserveerde staplaats voor de kofferbakmarkt van 1 juli 2018. De heer Van Doesburg verhuisde vanuit een groter huis in Schagen en had dus nog wel wat spulletjes waar hij graag vanaf wilde en daarom reserveerde hij online een plekje via www.samenvrienden.nl/kofferbakmarkt.

 

Blij verrast

Hij had nooit gedacht dat hij de gelukkige zou zijn die in de ”win je staplaats terug in juli”-actie. De verkoop van z’n vorige huis leverde hem wat hoofdbrekens op, dit was een hele leuke verrassing na die wat lastige periode. 

 

Win ook!

Voor de kofferbakmarkt van 15 juli 2018 kun jij ook je staplaats terug winnen! Daarvoor hoef je alleen een staplaats online te reserveren.

 

Op de foto’s: Dhr. Van Doesburg krijgt de felicitatie voor zijn nieuwe woning. De zaken lopen lekker tijdens de zonovergoten markt.

Dhr Van Doesburg wint stageld kofferbakmarkt Samen vrienden terug Dhr Van Doesburg wint stageld kofferbakmarkt Samen vrienden terug
Winnaar dhr Van Doesburg doet goede zaken op kofferbakmarkt Magnushof Winnaar dhr Van Doesburg doet goede zaken op kofferbakmarkt Magnushof